Ga naar hoofdinhoud
Natuurgebied Goor

Suggestie-wandeling Goor-Asbroek

Een wandeling van 8,5 km vanuit Herselt (de Mixx)

  • Wandelen
  • Wandelen & fietsen

Trek erop uit in het natuurgebied Goor-Asbroek. In het Asbroek vind je een mix van graslanden, droge heide en broekbossen. Het Goor bestaat uit moerassen en natte heide. Door het kalkrijke opborrelende water is de rijkdom aan planten en dieren hier uniek.

Wandelen vanuit VTC de Mixx

Een mix van mogelijkheden, binnen en buiten, voor gezonde ontspanning en beweging. VTC de Mixx staat garant voor een totaal belevingspakket op cultureel, sportief en recreatief vlak. Zowel binnen als buiten kan je hier terecht voor fysieke, mentale, creatieve en culturele ontspanning. De jongsten kunnen zich dan weer uitleven op de speelzones van Klein Rome. En sportievelingen? Die vinden hier het vertrekpunt voor wandelingen en fietsroutes in Landschapspark de Merode.

Contactinfo

Adres
Asbroek 1H
2230 Herselt
Telefoonnummer
014 53 90 83
E-mailadres
toerisme@herselt.be
Website
www.herselt.be/toerisme

Vertrekpunt

VTC de Mixx, Asbroek 1H, 2230 Herselt. Er staat een infobord over deze wandeling aan speelzone Klein Rome. Je kan er gratis parkeren. (wandelknooppunt 287)

Afstand en knooppunten

Route: 8,5 km

Knooppunten: 287 - 234 - 186 - 42 - 15 - 393 - 66 - 202 - 275 - 42 - 186 - 276 - 234 - 287

Opgelet! Stevige wandelschoenen of laarzen zijn aangeraden. In natte periodes is een groot deel van de route niet of moeilijk toegankelijk.

Merk je tijdens je wandeling dat de bewegwijzering ontbreekt of niet correct is? Dan kan je dit melden via routedokter.be.

Ook interessant

Wat zoek je?

<