Ga naar hoofdinhoud

Bed & Breakfast De Meren

  • Merenstraat 40, 3201 Aarschot (Langdorp)
  • Labelhouders

Daar waar het Hageland eindigt en de Merode begint, daar vind je B&B De Meren, middenin de bossen van Langdorp. Hier laat je de drukte achterwege en geniet je nog volop van de rust van de natuur.

In alle rust… genieten

De vijf stijlvol ingerichte kamers hebben elk een eigen badkamer met douche en wc. Er is tv en wifi op de kamer en heerlijk grote tweepersoonsbedden. Iedere kamer heeft zicht op de tuin of de bossen rondom. De twee tuinkamers hebben bovendien een eigen terras. Bij mooi weer ontbijt je lekker in de tuin.

De grootste troef van De Meren is ongetwijfeld de unieke lounge. De ruime sofa’s, knusse dekentjes en een houtkachel maken het ook bij koud weer gezellig. De Meren heeft een eigen streekhoekje met daarin al het lekkers dat de streek te bieden heeft: van Ne Flierefluiter Westelse Tripel tot peperkoek van Averbode.

Tal van erkende fiets- en wandelroutes komen langs de deur voorbij. De Meren ligt vlakbij knooppunt 256 van het wandelnetwerk de Merode. Van hieruit stippel je heel makkelijk een route uit naar de abdij van Averbode, het kasteel van de Merode in Westerlo of de basiliek van Scherpenheuvel.

Wist je dat?

De naam van De Meren verwijst naar het gelijknamige, achterliggende natuurgebied. In 2008 werd het door Natuurpunt aangekocht en beheerd.

Contactinfo

Adres
Merenstraat 40
3201 Aarschot (Langdorp)
Telefoonnummer
+32 (0)478 21 82 36
E-mailadres
info@demeren.com
Website
www.demeren.com
<