Ga naar hoofdinhoud

B&B Art of Dreams

  • Markt 14, 2430 Laakdal
  • Labelhouders
Art of Dreams, B&B met charme en klasse... Waar oud en nieuw in harmonie samenvloeien.

De aanblik van het statige herenhuis, met prachtige tuin, brengt je al helemaal in de stemming. Binnenin word je kasteelheer of -damesgevoel compleet in onze vier sterren B&B.

Overnachten doe je in het nieuwe moderne koetshuis, een luxe en gezellige kamer voorzien van alle hedendaags comfort. Onze 4 kamers: Monet - Van Gogh - Louis David - Michel Angelo en 2 familiekamers -Picasso - Rene Margritte (tot 4 personen), zijn ruim en voorzien van minibar, safe, telefoon, TV en internet. De badkamer heeft een massagebad of douche, een haardroger en alle luxeproducten die aanwezig zijn, zijn van Pascal Morabito Paris.
Badjassen, badlinnen en slippers staan al te wachten om je te verwelkomen.
De Monet kamer is aangepast voor mindervaliden.

In het ‘Rubens’-salon, die de grootmeester Rubens alle eer aandoet, met het prachtige schilderij “het gevleugelde paard Pegasus”, kan je genieten van een goed glas wijn of bubbels met een spannend boek of de dagelijkse krant.

Ontbijten in de Rembrandtzaal onder het oog van het bekende schilderij ”De Nachtwacht” met alle pracht en praal van het herenhuis. Als de weergoden ons goedgezind zijn, kan je tafelen op het prachtige terras met zicht op het park. Het ontbijt is natuurlijk in de kamerprijs inbegrepen.

Art of Dreams is centraal gelegen, niet ver van Diest en Geel en Averbode, Scherpenheuvel, en de Merodebossen, wandelen, fietsen in een uitgestrekt gebied. Vlakbij de afrit 24 tussen Hasselt en Antwerpen .

Contactinfo

Adres
Markt 14
2430 Laakdal
Telefoonnummer
+32 (0)468 14 77 76
E-mailadres
info@artofdreams.be
Website
www.artofdreams.be
<