Ga naar hoofdinhoud
Nieuws

Feestpakket & producten uit de Merode

  • 5 december 2023

De eindejaarsfeesten komen dichterbij. Een gezellige, warme tijd van samenzijn met familie en vrienden, fijne cadeaus, en vaak wat extra tijd en aandacht voor lekker eten en drinken.

Ben je nog op zoek naar een uniek cadeau? Of de lekkerste producten voor jouw feestmaal rechtstreeks van de producent? Met onderstaande adressen en linken helpen we je snel verder!

De Merode feestpakketten zijn te bestellen bij:

  • Prik & Tik Zammel, Westerloseweg 38, 2440, Geel Zammel

Lekker lokaal!

Maar denk zeker deze eindejaarsperiode ook eens aan de boeren en producenten bij jou uit de buurt. Want binnen Landschapspark de Merode kun je op allerlei manieren producten kopen van boeren uit de buurt. Dit noemen we producten uit de korte keten. Korte keten is wanneer je voeding weinig of geen tussenschakels passeert en dus via de kortste weg van bij de boer op je bord terecht komt. Fijn voor jou, want je weet perfect waar je voedsel vandaan komt. En goed voor de boer, die een eerlijke prijs ontvangt.

Hier vind je een overzicht van de boeren in Landschapspark de Merode die hun producten rechtstreeks aan jou verkopen.

Het Merodefeestpakket...?

... is een doos vol lokale producten van Merodelabelhouders.

Met deze producten is het niet alleen extra genieten van deze feestdagen, maar ontdek je ook nog eens de vele prachtige producten die hier lokaal en duurzaam worden gemaakt.
Je krijgt er dus een dubbel warm gevoel van. Je koopt een pakket boordevol lekkers én je ondersteunt de lokale Merodeondernemers ermee.

Fijne feestdagen!

<