Ga naar hoofdinhoud

Vakantiewoning De oude statie

  • Stationsstraat 96-1, 3980 Tessenderlo
  • Labelhouders

Deze unieke vakantiewoning voor max. 4 personen, midden in Landschapspark de Merode, biedt een betoverende mix van rijke geschiedenis en moderne luxe, perfect voor een onvergetelijk verblijf.

Een historisch juweel

De Oude Statie, gelegen in Tessenderlo, werd prachtig gerestaureerd. Het herbergt nog de charme en het karakter van weleer. De originele architectuur werd zorgvuldig bewaard en liefdevol gerestaureerd. Tijdens je verblijf ervaar je een nostalgische reis terug in de tijd.

Hedendaags comfort

Hoewel de geschiedenis hier diepgeworteld is, biedt vakantiewoning De Oude Statie alle moderne gemakken die je mag verwachten een 4 sterren vakantiewoning. Onze ruime en stijlvolle kamers zijn ingericht met een oog voor detail en voorzien van hoofwaardige faciliteiten. Van een volledig uitgeruste keuken tot een comfortabele woonruimte en een luxe badkamer, alles is ontworpen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Ideale locatie

Gelegen in Tessenderlo, is De Oude Statie de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van het Merode landschapspark. Maak een fietstocht langs de oude spoorlijnen, wandel door het groene Gerhagen en breng een bezoek aan de talloze bezienswaardigheden in de streek. Voor de avonturiers zijn er tal van buitenactiviteiten en voor de fijnproevers zijn er talloze culinaire hoogstandjes te ontdekken in deze streek.

Een unieke ervaring

Bij vakantiewoning De Oude Statie ervaar je het beste van twee werelden: de rust en sereniteit en de rijke geschiedenis van het oude station, gecombineerd met het comfort en de luxe van een moderne vakantiewoning. Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een familieavontuur of een plek om gewoon te ontspannen en tot rust te komen, De Oude Statie heeft het allemaal.


Contactinfo

Adres
Stationsstraat 96-1
3980 Tessenderlo
Telefoonnummer
+32 495 234 440
E-mailadres
deoudestatietessenderlo@gmail.com
Website
www.deoudestatie.be
<