Ga naar hoofdinhoud

Lianko - Beleef het Prinsenbos

  • Prinsenbos 3, 3460 Bekkevoort
  • Labelhouders

Logeren, spelen of een verjaardagsfeestje op de boerderij? Het kan allemaal bij Lianko!

Het Prinsenbos, vakantie & meer

Beleef het Prinsenbos! Wil jij graag eens proeven van het leven op de boerderij? Op deze actieve boerderij valt héél wat te beleven. Je kan er overnachten in één van de 3 vakantiewoningen, maar ook wandelen, fietsen, spelen of zelfs een verjaardagsfeestje organiseren! Het kan allemaal!

Daarnaast kan je genieten van de eigen producten van Lianko. Ze maken hun eigen honing, appelsap en verkopen lekker vers vlees.

Lianko, een lange geschiedenis

In 1822 was Lianko al een vakantieverblijf van de burgemeester van Diest, toen werd dit het Cluckers-kasteel genoemd. Nadien kwam het in de handen van de familie Commers en zorgden zij dat het leven op de boerderij kon doorgaan. Ze telen suikerbieten, tarwe, maïs, koolzaad en gerst op hun vele akkers die zich bevinden in Landschapspark de Merode. De woning werd geklasseerd in 1999.

Om het domein Prinsenbos weer nieuw leven in te blazen kan je er recent ook op vakantie gaan, worden er kampjes en verjaardagfeestjes georganiseerd en kan je op woensdag komen spelen op de boerderij!

Contactinfo

Adres
Prinsenbos 3
3460 Bekkevoort
Telefoonnummer
0478 43 08 55
E-mailadres
info@lianko.be
Website
lianko.be

Verblijven

Zin om te komen overnachten? Bekijk hier alle opties.

Verjaardagsfeestjes, spelen en kampjes

Een verjaardagsfeestje op de boerderij? Of liever een kampje in een schoolvakantie? Of toch maar gewoon komen spelen op de boerderij? Het kan allemaal! Ontdek het volledige aanbod op de website van Lianko.

<