Ga naar hoofdinhoud

Energia focuswandeling

  • Bosbesstraat 7, 2260 Westerlo
  • Labelhouders
Thuiskomen bij jezelf!

Wil je meer rust in je hoofd en lichaam? Laat je meenemen op een inspirerende, rustgevende en boeiende wandeltocht via idyllische wandelpaden in combinatie met simpele oefeningen in de prachtige natuur van Landschap de Merode (alleen of in groep).

Je voelt je gespannen, je bent je focus kwijt, je hebt het te druk, je stelt uit, … Door te verbinden met de prachtige natuur in combinatie met focusoefeningen kom je terug thuis bij jezelf.

Landschapspark de Merode is een prachtig gebied gelegen op het drieprovinciënpunt Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg, tussen Demer en Nete. Laat je meenemen naar de vele mooie plekjes waar rust, stilte en ruimte een troef is voor elke bezoeker en zo een ideale plek is om jezelf terug te vinden.

Er wordt regelmatig een moment genomen om te focussen, dit wordt gedaan met behulp van onze zintuigen: horen, zien, ruiken, proeven en voelen. Zo kom je terug tot in je kern. Je krijgt meer rust in je hoofd en in je lichaam. Je zal aan de lijve ervaren hoe dit bijdraagt tot ‘thuiskomen bij jezelf’.

Duur: 2,5 uur
Afstand: 5-7 km

Contactinfo

Adres
Bosbesstraat 7
2260 Westerlo
Telefoonnummer
+32 473 47 84 68
E-mailadres
dominique@ener-gia.be
Website
www.ener-gia.be
<