Ga naar hoofdinhoud

Dagbreek - origineel overnachten, ontbijten of picknicken

  • Kerkhofstraat 35, 2260 Westerlo
  • Labelhouders

Dankzij Dagbreek geniet je zorgeloos van een vers ontbijt aan huis of een home-made picknick in het bos! Of, kies je liever voor een overnachting in de handgemaakte sprookjesachtige roulotte? Ook dat kan bij Dagbreek!

Origineel logeren in de Roulotte

Een romantisch weekendje samen of net wat tijd inhalen met de kinderen… bijzondere momenten verdienen een bijzondere plek. In deze handgemaakte, sprookjesachtige roulotte waan je je even in een andere wereld. Hier kun je je fantasie helemaal de vrije loop laten.

Je slaapt in een zacht king-size stapelbed voor 4 personen en beschikt over een privé douche en toilet. Geniet ‘s morgens van een heerlijk lokaal ontbijt terwijl je door de ronde raampjes uitkijkt over de prachtige Westelse weiden…

Roulotte Dagbreek Roulotte Dagbreek Roulotte Dagbreek
De roulotte
Een heerlijke picknick op locatie geleverd

Een dagje in Landschapspark de Merode is pas echt af met een heerlijke picknick! Dagbreek plaatst picknickkoffers op unieke plekjes in Westerlo en Hertberg. Jij bestelt, zij zorgen voor alles en halen de koffers achteraf weer op.

Deze TOP-picknick is ideaal voor een teambuilding, wandeling met vrienden, een uniek verjaardagsfeest… of een romantische picknick voor 2!

De picknick bestaat voornamelijk uit lokale producten en alles is voorzien, zelfs herbruikbaar servies. Honderden dolenthousiaste buiten-smulpapen gingen je al voor.

Ontbijt

Wil je iemand te verrassen met een heerlijk homemade ontbijt? Ook dan ben je bij Dagbreek aan het juiste adres! Geen cellofaan, geen voorverpakte producten… maar enkel verse, eerlijke ontbijten in een leuk en milieuvriendelijk kleedje.

De broden zijn altijd zelf gekneed, gevormd en gebakken!

Contactinfo

Adres
Kerkhofstraat 35
2260 Westerlo
Telefoonnummer
+32 (0)478 13 54 47
E-mailadres
dagbreekwesterlo@gmail.com
Website
www.dagbreek.be/

Praktische info

Alle informatie is te vinden op de website van Dagbreek. Je kan er ook reserveren.

<