Ga naar hoofdinhoud

B&B Welcome Home

  • Huisbroekstraat 3, 2430 Laakdal
  • Labelhouders

Logeren bij B&B Welcome Home heeft dat tikkeltje meer. Mooie plekken ontdekken, heerlijk dineren, fietsen, wandelen, cruisen met de etuktuks, of, gewoon ontspannen …Goesting gekregen om te vertrekken? Boek online je vakantie en tot snel!

In deze gezellige B&B vind je ruime, comfortabele gastenkamers, elk met een eigen badkamer. Elke kamer beschikt tevens over een minibar, flatscreen en koffie- en theefaciliteiten. Trouwers of echte levensgenieters worden verwend met een ruime suite.

Ook in de ruime tuin is het heerlijk vertoeven: luieren in de ligzetels, de krant lezen naast de vijver of gezellig ontbijten op het terras in de ochtendzon. Er is voor elk wat wils!

Je wordt verwend met huisbereide maaltijden, met producten uit eigen streek of eigen teelt.

Er is keuze uit verschillende arrangementen of kies voor en cadeaubon. IDeze luxueuze B&B, waar je gastvrij ontvangen wordt, is er voor iedereen die houdt van genieten in een rustige omgeving midden in ’t groen.

Grote en kleine Stijn heten je van harte welkom!

Ontbijten en feestjes

Ook zonder overnachting kan je hier ontbijten. Een goede start van de dag begint immers met een heerlijk uitgebreid ontbijt. Of heb je iets te vieren: receptie, communie, familiefeest, pensioen, verjaardag? Dan ben je aan het juiste adres!

Contactinfo

Adres
Huisbroekstraat 3
2430 Laakdal
Telefoonnummer
0479 11 52 82
E-mailadres
info@bbwelcomehome.be
Website
bbwelcomehome.be/
<