Ga naar hoofdinhoud

Afspanning Den Eik

  • Hoeve Den Eik 1, 2431 Veerle - Laakdal
  • Labelhouders

Als toegangspoort tot het Merodegebied in de provincie Antwerpen, kan je er heerlijk vertoeven terwijl je het gebied verkent.

Afspanning Den Eik is de ideale halte als je op verkenning wilt in de Merode

Met de hond gaan wandelen en heb je zin in een koffie? Of ben je met een groep aan het fietsen en zoek je een stopplaats om een snack te eten? Wil je gezellig tafelen met vrienden, zoek je een locatie om te vergaderen of een feestje te geven? Iedereen is hier welkom. De brasserie is rolstoeltoegankelijk, heeft een aangepast toilet en parking.

's Winters kan je je gezellig warmen aan de open haard. In de zomer is het heerlijk vertoeven op het ruime terras! Hier wordt je steeds vriendelijk ontvangen.

Van bij het begin worden er lokale producten gebruikt. Hier is men al bezig met streekproducten voor het ‘hip’ werd. Zo staat er stoofvlees op basis van Westmalle Dubbel op de kaart. Maar ook onder andere Belgische wijnen van Ten Kappitelberg, hoeve-ijs en hoevekaas van Hoeve de Ploeg, abdijbier, Averbodebrood, etc. kan je hier proeven.

Extraatje: Aan brasserie Den Eik vertrekt een Vossenstreken-wandeling. Op dezelfde site vind je ook het Klompenmuseum.

Contactinfo

Adres
Hoeve Den Eik 1
2431 Veerle - Laakdal
Telefoonnummer
+32 (0)13 78 50 42
E-mailadres
info@deneik.com
Website
www.deneik.com

Weetje

Kempens Landschap kocht hoeve Den Eik aan in 2006. Na een grondige renovatie, kreeg de hoeve een nieuwe invulling als brasserie.

<