Ga naar hoofdinhoud
Nieuws

Lancering 'lekker fietsen'

  • 26 april 2023

Op zondag 30 april presenteren Toerisme Herselt en Toerisme Westerlo de nieuwe fietsroute “Lekker fietsen in Landschapspark de Merode”. Tussen 10 en 17 uur ontvangen ze je graag op het ontvangstplein aan Herberg Mie Maan (Diestsebaan 28, Herselt) of bij Toerisme Westerlo (Sint-Lambertusstraat 4, Westerlo) voor het ophalen van de nieuwe fietsbrochure.

Lekker fietsen mag je heel letterlijk nemen want elke fietser krijgt onderweg 2 lokale proevertjes.

Aan Herberg Mie Maan is er een hoeve- en streekproductenmarktje en kan je samen met je (klein)kinderen een zoektocht doen in de bossen van Hertberg.

Toerisme Westerlo zet de deur van de streekproductenshop open en in de tuin is het heerlijk verpozen.

Fiets langs de mooiste plekjes van Herselt en Westerlo en ontdek het lekkerste van de streek. De fietsroute is 37,5 km lang en volgt de knooppunten van het fietsnetwerk Kempen.

Zomeractie

Lekker fietsen na 30 april? Haal je gratis brochure bij Toerisme Westerlo of bij Toerisme Herselt. Verzamel tussen 1 mei en 31 augustus minstens 4 stempels bij de deelnemende lokale ondernemers en maak kans op een streekproductenmand met het beste van Landschapspark de Merode.

De fietsroute kwam tot stand met de financiële steun van Landschapspark de Merode. Ze werd gerealiseerd binnen de subsidie oproep “Op zoek naar de verhaalvertellers van Landschapspark de Merode 2022”.

<