Ga naar hoofdinhoud
Infobord LALALApad

Het LALALApad

LAakdalse LAndbouwers LAchen je toe

  • Wandelen & fietsen
  • Fietsen

LALALApad of Laakdalse Landbouwers Lachen je toe, een fietsroute maar net even anders. De fietsroute leidt je langs Laakdalse landbouwers, die bezocht kunnen worden na afspraak.

Informatie over en door Laakdalse Landbouwers

De gemeente Laakdal kent een uitzonderlijke verscheidenheid aan landbouwbedrijven in diverse sectoren. Het LALALApad, een fiets- en wandelroute, leidt je via het mooie Laakdalse landschap langs 12 land- en tuinbouwbedrijven. Via infoborden aan de bedrijven kom je alles te weten over de boer(in) en zijn/haar bedrijf.

De route van het LALALApad kan je voor vertrek downloaden via de gratis izi.TRAVEL-app. Onderweg heb je enkel de gps van je smartphone of tablet nodig zodat de app weet waar je je bevindt op het pad. Je smartphone of tablet geeft automatisch een signaal wanneer je bij een bedrijf komt. De app geeft je dan meer info over het bedrijf en je kan bij verschillende bedrijven ook luisteren naar een geluidsfragment waarin de boer(in) zelf vertelt over het reilen en zeilen op zijn/haar bedrijf.

Zo ontdek je waar je eten vandaan komt en zie je met je eigen ogen welke inspanningen deze boeren(innen) doen om onze leefomgeving en open ruimte een heel stuk mooier te maken.

Contactinfo

Adres
Eindhoutdorp 13
2430 Laakdal

Meer info en bedrijfsbezoeken

Website

Voor bedrijfsbezoeken kan je mailen naar vrije.tijd@laakdal.be.

Twee routes

De lange route is 39,5km lang en passeert langs 12 landbouwbedrijven.

De korte route is 24,5km lang en passeert langs 10 landbouwbedrijven

Info over de bedrijven

- via infoborden aan de bedrijven.
- via de gratis izi.TRAVEL-app

Ook interessant

Wat zoek je?

<