Ga naar hoofdinhoud
Nieuws

5 lokale ondernemers als nieuwe ambassadeurs

  • 23 mei 2022

Landschapspark de Merode heeft er vijf nieuwe ambassadeurs bij, lokale ondernemers die met de producten of de diensten die ze aanbieden de kernwaarden van het landschapspark mee uitdragen en versterken. Tijdens de Merodehappening, op zondag 15 mei in Diest, kregen ze een officieel belevingslabel uitgereikt.

Een groep enthousiaste ondernemers draagt de kernwaarden van ons landschapspark actief mee uit. De open ruimte is een bron van inspiratie voor hun ondernemerschap. Een jury heeft zopas vijf nieuwe namen aan de lijst toegevoegd:

De Saffraanboer, saffraanproducten

Den Boogerd, hoogstamfruit

Henri Lecoq, likeuren

Boost Company, verse fruit- en groentesappen en smoothies

De Beddermolen, vakantiewoning

Erkende labelhouders scharen zich achter een aantal belangrijke basisprincipes; ze engageren zich om lokaal, authentiek, gastvrij en duurzaam te werken. Ze dragen er toe bij dat klanten en bezoekers kunnen genieten van de troeven van het landschapspark.

“Voor de ondernemers is het label een blijk van erkenning, voor de bezoekers een teken van herkenning,” stelt gedeputeerde Kathleen Helsen, voorzitter van Landschapspark de Merode. “In landschapspark de Merode geloven we dat ondernemerschap en het koesteren van de open ruimte hand in hand kunnen gaan. Voor slimme ondernemers zijn onze kernwaarden een bron van inspiratie. De manier waarop zij die vertalen naar hun klanten is een extra troef voor de verdere ontwikkeling van het landschapspark.”

Het aanbod van onze erkende labelhouders is zeer divers: van horeca-uitbater en hoeveproducent tot wandelcoach of landschapsverteller. Je kunt ze hier ontdekken: Labelhouders

<